+  PRIMER EQUIP  

El VCF treballa sense Yoel qui ja perfila la seua marxa

Per Blanquinegres · 11 Juliol, 2016

El VCF ha arrancat ja la seua segona setmana de treball amb el panorama de les eixides molt latent tal i com s’ha apuntat al llarg del cap de setmana. Barragán, Negredo, Piatti i Yoel són els noms que a hores d’ara es troben en posició d’eixida i que d’esta forma poden començar a moure l’estiu de fitxatges per alleugerar les maltractades partides econòmiques blanquinegres.

El treball s’ha completat amb 24 homes disponibles, incloses les novetats de Sivera i Ferran Ferri junt a Ryan a la porteria i la tornada de Ochotorena al treball després de l’Euro i ha comptat amb les baixes de Jaume i Robert amb lesions, Bakkali amb el seu pla específic i l’absència de Yoel, tancat la seua marxa cap a Eibar en qualitat de cedit a les ordres de José Luís Mendilibar.

Els noms de Negredo, Piatti i Barragán, també marcats amb el segell de l’adéu, s’han exercitat junt a la resta del grup sense cap tipus de novetat que poguera donar a entendre qualsevol novetat al respecte de les seues possibles eixides.

El treball a la Ciutat Esportiva va esgotant-se amb sessions tàctiques, hui amb treball defensiu centrat en la pressió de pilota. Demà de matí el grup finalitzarà el treball a casa i començarà el seu èxode, primer al Parador Nacional del Saler amb la sessió doble que de vesprada espera demà i que durarà fins a divendres. Després la pretemporada fugira de la sufocant calor de la Capital del Túria cap a terres neerlandeses, alemanyes i angleses.