+  PRIMER EQUIP  

El VCF apostarà per Joao Cancelo

Per Blanquinegres · 22 Abril, 2015

Segons apunta el Diari AS, Meriton Holdings i Peter Lim, despès de la seua estància en València la passada setmana, han pres la decisió de quedar-se a tots els efectes amb el jove lateral portuguès, Joao Cancelo. El jove de 20 anys, que esta temporada ha jugat en qualitat de cedit, serà jugador blanquinegre en propietat, a partir de l’1 de juliol.

El defensor dret, s’unirà a André Gomes i Rodrigo Moreno per tal de prolongar els seus contractes per més anys, després d’aclarir-se la seua situació quan el passat estiu aterraren en l’entitat valencianista, quelcom diferent quan la compra-venda encara no era una realitat.

Ahir des d’Anglaterra, concretament, Sky Sports, obria la possibilitat de que el Manchester United s’interessara per les condicions del jove lateral.

Finalment però, tot indica que Meriton, i per tant el VCF, donaran el pas endavant travessant per la gran progressió del lateral dret que avança i millora a passos agegantats cada dia que passa treballant en la disciplina de Mestalla. A més, amb la cessió que va aconseguir el VCF també es va incloure una opció preferencial de compra al voltant dels 10-15 milions i que el Club blanquinegre depositarà en les arques de Benfica.

Joao Cancelo ha guanyat en protagonisme als dos últims partits, titular front al Llevant i comptant amb minuts davant el FC Barcelona al Camp Nou. Una clara demostració que Cancelo ja va camí cap a consolidar-se com present i futur amo del carril dret de Mestalla.