+  PRIMER EQUIP  

El VCF torna a mossegar punts als seus rivals

Per Blanquinegres · 02 Març, 2015

Els blanquinegres tornen a aprofitar, per segona jornada consecutiva, els bacs dels principals rivals.

 

El València CF torna a mossegar, com un tauró ‘blanquinegre’, punts als seus rivals per els llocs que donen accés a competicions europees. Després de que els de Nuno feren els seus deures davant la Reial Societat, els blanquinegres esperaven, en ganes, el duel entre 2 rivals directes, un per damunt dels de Mestalla i l’altre per baix a la classificació. Un partit del que finalment el València ha vist un dels millors resultats possibles.

L’empat entre el 5é classificat, el Sevilla i el 3er classificat, l’Atlètic de Madrid, al Sánchez Pizjuán, ha servit per a que els de Nuno posaren més terra de per mig amb el més immediat perseguidor per la 4a plaça de Lliga de Campions i per a retallar amb el que marca la plaça d’accés directe a la millor competició per clubs del continent. Amb menys incidència, l’empat entre el Reial Madrid i el Vila-Real també ajuda als interessos valencianistes per tal de retallar 2 punts més, als actuals líders de la competició domèstica.

La Lliga dels de Mestalla, sense menysprear als 15 participants restants, ha passat a ser una Lliga, a priori, de 3 –Atlètic de Madrid, Sevilla i València CF. Una competició a 13 partits on els que menys punxen abastaran els seus objectius. A hores d’ara i després de 25 jornades, el València marxa llançat cap a ser el millor d’esta particular ‘mini Lliga’ a 3.

Distancia en 7 punts als Hispalenses, més el valuós golaverage. I la diferència respecte els de Simeone és de només un punt, deixant tot per a l’important cita dels xics de Nuno diumenge pròxim al Calderón. Tot després de l’empat entre ambdós conjunts a zero gols ahir de vesprada.

El València no només retalla al seus dos màxims rival pel que queda de temporada. Dels 12 últims punts disputats, els blanquinegres han tancat el cercle abastant els 12 possibles. D’esta forma, el VCF ha sigut capaç de retallar punts als 3 primers classificats, +5 al Madrid, +3 al FC Barcelona i +5 a l’Atlètic, i fer més gran l’escletxa amb el cinquè (Sevilla) i el sisè (Vila-Real), posant-li +7 i +5 punts respectivament. Un fet, que encara que idíl·lic, fa somiar a equip i afició per coses més grans amb el que encara resta de temporada.