ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El VCF torna a Mestalla 88 dies després

Per Josep Prats · 06 Juny, 2020

L’estadi de Mestalla ha tornat a obrir les portes després de 88 dies. Ho ha fet perquè el primer equip entrenara amb la mirada posada en el derbi de divendres que ve. Això si, ho han fet amb unes noves normatives d’higiene.

Els jugadors han arribat amb els seus cotxes particulars amb la mascareta posada. Tots els jugadors sans han fet acte de presència en Mestalla, inclòs Ferran, el qual portava arrossegant molèsties tota la setmana. Ja a la gespa, han jugat un encontre entre ells per a recuperar sensacions.

Les normes d’higiene per a entrar a Mestalla

Tots els jugadors hauran d’entrar per l’avinguda d’Aragó, on deixaran els seus vehicles aparcats i tampoc es dutxaran als vestidors. Arriben amb la roba d’entrenament posada i amb la roba de l’anterior dia en una borsa.

Fins a quatre persones de la seguretat privada, controlaven l’accés dels jugadors i les distàncies de seguretat entre els jugadors.

Encara que el VCF-Atalanta ja es va jugar a porta tancada, els jugadors s’hauran d’adaptar a un Mestalla buit, cosa que no serà gens fàcil.

Cal recordar que, al conjunt valencianista li queden cinc partits com a local a La Liga. Començant pel Llevant la pròxima setmana, també visitaran el feu valencianista: Osasuna, Valladolid, Athletic Club i Espanyol.