ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El VCF taxa a Coquelin entre 12 i 15M

Per Josep Prats · 02 Agost, 2020

El conjunt valencianista ja posa preu a l’eixida de Coquelin. El VCF pretén ingressar entre 12 i 15 milions d’euros este estiu pel francés, com així ho ha informat Plazadeportiva.com.

Des de Singapur ha donat l’ordre de posar a la venda a Parejo, Kondogbia i Coquelin. Es podria donar una eixida d’algun d’estos tres jugadors si arribe alguna oferta que quadre els comptes del VCF.

Les distàncies entre la propietat i els jugadors han fet que es posen a la venda molts jugadors del primer equip. El francés ja va rebre una oferta d’un conjunt àrab de cinc milions d’euros, la qual el conjunt valencianista va rebutjar.

Coquelin cobraria 3,5 milions d’euros en dos temporades. Eixa oferta estava lluny de les pretensions del conjunt valencianista. Coquelin té contracte amb el VCF fins a juny de 2022 i el seu salari ronda els dos milions d’euros. Per tant, seria una rebaixa important en les finances del club.

Esta mateixa setmana, a Ser Deportivos Valencia, van informar que el Villarreal havia preguntat pel francés. El submarí groc necessita fitxar migcampistes després de l’eixida de Carzola, Bruno i Anguissa.