+  PRIMER EQUIP  

El VCF tanca la primera etapa de la ‘VCF on Tour 2015’

Per Blanquinegres · 12 Juliol, 2015

El València CF va posar ahir el primer punt i apart de la seua preparació de cara a la temporada 2015/16. Els de Nuno s’acomiaden de Salzburg i resta de terres àustriques visitades per tal de regressar a la Capital del Túria i començar a preparar la que pot presumir ser l’eixida més exòtica de l’estiu, la vista a la Xina. Una visita ‘exprés’ que s’iniciarà el dia 16 partint cap a Beijing i es clausurarà 2 dies més tard, el 18, després de la disputa del partit davant el totpoderós Bayern de Munic a l’estadi Olímpic ‘El Niu’ de la capital xinesa.

La primera part de la temporada finalitzava ahir, després de registrar dos victòries, davant Wiener i Southampton, i un empat davant el Werder Bremen. Dins dels compromisos amistosos típics d’estiu poc hi ha a destacar en quant a matèria de joc, sobretot per els pocs dies de treball acumulats. Però els de Nuno, en un aspecte del joc, continuen demostrant no haver perdut les seues senyes d’identitat, la feina defensiva. Tan a l’amistós de Viena com a l’Audi Quattro Cup, els blanquinegres han sabut guardar molt be la meta defensada per Yoel i Jaume deixant la porteria a zero en tots els partits als que abans fèiem referència.

La Porteria

 

Parlaven de la defensa que ha posat en pràctica els de Mestalla en esta primera meitat de la pretemporada i remarcaven la bona part de culpa que tenien en este aspecte Yoel i Jaume. Crida l’atenció estos registres just quan tot l’aparat esportiu de l’entitat valencianista es troba pentinant amb clamorosa atenció el mercat en busca del millor recanvi per a la figura de Diego Alves. Vista les primeres actuacions dels que actualment estan defensant les xarxes (Yoel i Jaume) podrien fer pensar que es innecessari el fitxatge d’un nom amb més experiència i solera amb la contraprestació econòmica que això podria comportar.

VCF Mestalla

 

Més que positiva ha sigut el granet de sorra aportat pels jugadors del Mestalla i Juvenil valencianista cridats a participar amb el 1er equip a l’experiència d’Àustria. Fins a un total de 12 homes han sigut els que han completat el grup que fa 6 dies posava rumb cap a terres més fresques del centre d’Europa. Tropi, Salva Ruiz, Jaume Domènech, Akapo, Diallo, Sergio Ayala, Fran Villalba, Andrés Pascual ‘Sito’, Ibán Salvador, Alex López, Zahibo i Ferri. Destacable ha sigut el treball de Jaume a la porteria, Ayala i Diallo a la saga, Tropi a la sala de màquines o la màgia que apunta el mag del Cabanyal, Fran Villalba.

Desafortunadament, l’ajuda que aporta el grup de l’Acadèmia GloVal pot vores reduït a partir d’ara. A poc menys d’un mes per al partit més important de la temporada, el treball començarà a focalitzar-se amb el grup que serà l’encarregat de disputar la Lliga, la Copa i la competició europea, tan de bo siga la Lliga de Campions. Com va dir Nuno el passat divendres, la decisió final de qui es queda i qui ha de deixar el grup es prendrà en un temps. A més a més, el començament de les pretemporades a les categories inferiors sumades a les incorporacions dels últims futbolistes amb permís de vacances com Alcácer, Feghouli o Mustafi provocarà la tallada dels xics de l’Acadèmia.

Mentrestant, la feina regressa a la Ciutat Esportiva de Paterna com dèiem abans, per tornar a eixir cap a terres llunyanes d’orient i vores les cares amb un dels conjunts més poderosos en tots els aspectes del continent europeu, en la que de segur serà una bona prova de foc per conèixer el punt de forma dels de Mestalla.