Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  SOCIAL  

El VCF tanca la fase de renovacions amb 34.000 abonats

Per Blanquinegres · 12 Juliol, 2016

El VCF, una volta ha finalitzat el temps preferencial de renovació d’abonaments per a la propera temporada 2016.17, pot presumir de tindre una afició que viu el sentiment valencianista per damunt de qualsevol situació.

La xifra oficial d’abonos retirats a dia dotze de juliol és de 34.000, entre estes xifres també es comptabilitzen les pre reserves a la llista d’espera que pràcticament a la fi de la campanya oficial d’abonaments formaran part oficial de la gran família valencianista. En poc menys de dos mesos, l’entitat de Mestalla ha aconseguit poder estar a només 5.000 abonats de repetir els números amb els que es va tancar la passada campanya d’abonaments (39.000). Al·licients com el fitxatge de Nani ha ajudat de segur, a més a més, la futura remodelació de l’actual vestidor blanquinegre poden tornar a activar al valencianisme, provocant un augment de les xifres actuals.

La campanya de Viure el Valor del ser del VCF sumat a, no tindre cap tipus de por davant els somnis que ens poguérem proposar pareix haver funcionat davant l’aficionat valencianista tornant a confiar en els seus tot i els bacs de la passada campanya i el càstig que és no disputar cap competició europea.

Cal mencionar que tot aquell abonat que no haja renovat encara pot fer-ho acudint a les taquilles situades junt a l’Estadi de Mestalla però amb el handicap de no tindre la preferència de tindre el seu seient habitual reservat.