ACTUALITAT  

El VCF s’enfrontarà aquesta vesprada al SC Preussen Munster

Per Cristian Año · 20 Juliol, 2016

L’equip de Pako Ayestaran ja es troba concentrat a la localitat de Horst. A les 19:00 h. tenen una cita davant el SC Preussen Munster, equip alemany de la 3. Lliga, per continuar la preparació de cara a la temporada 16/17. L’únic enfrontament disputat fins ara ha sigut davant el Mestalla, on van mostrar bones sensacions en la victòria per 5 gols a 0.

El tècnic va preparar una doble sessió d’entrenament, incidint sobretot en la part tàctica, on el baló va ser el principal protagonista del dia, deixant un poc de banda la part física. Els jugadors ja es preparen per a demostrar a Pako que tenen qualitat i nivell per a formar part de l’11 inicial, i a més a més servirà al tècnic per a veure en primera persona als nous fitxatges o jugadors que estaven cedits quan ell mateix va agafar el primer equip en la recta final de la temporada passada.

Aquesta vesprada serà la primera prova de les dues que disputarà el València CF en la seua visita a Venlo. El següent enfrontament serà el dissabte 23 a les 20:00 h. davant el Feyenoord Rotterdam.