Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El VCF s’apunta el nom de Manquillo

Per Blanquinegres · 03 Juliol, 2016

El VCF busca noms per ocupar el lateral dret de Mestalla amb la possible baixa d’Antonio Barragán i el nom de Javi Manquillo, jugador de l’Atlètic de Madrid, cedit esta temporada en l’Olympique de Marsella quadra a la perfecció als plans establits de la parcel·la esportiva encapçalada per Suso Gª Pitarch de cara a la temporada que demà arranca.

Tal i com té entés este diari, l’interés del VCF hauria provocat la detenció total de la cessió que esta molt propera de tornar a produir-se entre Atlètic de Madrid i OM pel jove lateral de 22 anys. En principi l’operació desitjada pels dirigents blanquinegres seria la de tancar una cessió per un jugador que acaba contracte el 30 de juny de 2018 i té una clàusula de rescissió de 25 milions la qual el VCF no estaria disposat a pagar. Els matalafers per la seua banda no veurien en mals ulls deixar eixir al futbolista repetint la cessió o amb una venta incloent una opció de recompra futura segons els rendiment futur del xic.

La temporada d’explosió de Manquillo ha sigut la que recentment ha finalitzat. Tot i les dificultats passades per l’Olympique de Marsella, el jove lateral ha pogut aprofitar-se de les sessions de companys i acabar amb la denominació de jugador titular sumant 31 partits en esta condició tant al lateral dret, la seua posició natural, com al lateral esquerre quan les necessitat apareixien en el conjunt situat a la costa Blava francesa.

Les bones relacions existents entre Atlètic de Madrid i Valencia CF palpables amb la cessió que es va portar a terme el passat mercat d’hivern amb Guilherme Siqueira podrien apropar encara més al futbolista cap a Espanya amb la que podria ser la seua primera experiència a la Primera Divisió. El VCF, però com en la major part dels casos no participa a soles en esta voluntat de fitxar al futbolista. El Saussolo italià de la Serie A també ha mostrat interés per el jugador.