+  PRIMER EQUIP  

El VCF reverteix la seua situació com a visitant

Per Blanquinegres · 24 Febrer, 2015

Els blanquinegres certifiquen el seu canvi a millor a l’hora d’afrontar els compromisos lluny de la Capital del Túria.

 

Amb l’últim partit dels blanquinegres fora de casa, el València va trencar una ratxa que es prolongava per quelcom més de 2 anys. Temps en el qual els valencianistes, no sumaven 6 punts de manera consecutiva lluny de l’estadi de Mestalla.

Per poder recordar l’última volta d’esta situació, el València CF estava dirigit per Ernesto Valverde i la lluita per la quarta plaça de la classificació era feroç amb la Reial Societat. Tot i els contratemps patits amb Pelegrino, Valverde va recuperar el pols al grup, fent renàixer noms com els de Banega o Parejo. Malauradament però, la ratxa es va trencar a l’últim partit de Lliga a Sevilla. Prèviament, els de Mestalla havien assaltat Vallecas i Getafe, última volta on el VCF enllaçava dos triomfs consecutius.

Després, ni Djuckic, ni Pizzi i fins dissabte, Nuno, havien pogut superar este autèntic mur, per als interessos valencianistes. Un mur, el de jugar com a visitant, que era el vertader taló d’Aquil·les blanquinegre. Fins i tot enguany, era l’assignatura pendent.

Precisament però, les dos últimes victòries davant l’Espanyol i Còrdova han fet recobrar crèdit al València dins d’un particular classificació, la de ‘Visitant’. Abans d’este dos victòries, els xics de Nuno divagaven per esta ‘classificació’ per baix dels seus competidors per la Lliga de Campions –Sevilla, Atlètic de Madrid, FC Barcelona i Reial Madrid. Ara, els blanquinegres han donat un bot considerable sent el tercer millor visitant de la competició domèstica amb 19 punts de 33 possibles. Una situació, que junt a la de ser un dels millors locals de la Lliga, permeten a tot el valencianisme, equip i afició, somiar amb superar en la taula classificatòria al vigent campió de Lliga, el conjunt matalafer dirigit per el ‘Cholo’ Simeone a 3 punts i al FC Barcelona a 6 punts de distància.