Almeida: "Estic content de jugar sense dolor"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  CRÒNIQUES

El VCF regala la primera part i cau derrotat a Elx

Per Jorge Olmos · 23 Octubre, 2020

El València va caure derrotat al Martínez Valero per 2-1 després de regalar una primera part en la qual els de Gracia no comparegueren. En la segona part l’equip va millorar i va tindre opcions d’empatar, però els 45 minuts regalats, amb 2 gols en contra van ser un obstacle insalvable.

El partit va arrancar com ve sent habitual en els partits del València de Meriton. Sense cap classe d’ambició, ni d’actitud, ni molt menys de futbol. Els de Gracia, hui en dia son un equip sense ànima, que vaga pels camps de la geografía espanyola i que es complica els partits ràpidament.

Al minut 20 ja anava per darrere al marcador en el primer tir de l’Elx després de mostrar una passivitat defensiva alarmant. I lluny de la reacció, la cosa va anar a pitjor quan en el minut 36 va caure el segon per als Il·licitans en el segon tir. No va ser fins al minut 40 quan el VCF es va apropar per primera vegada a l’àrea d’Edgar Badía.

2-0 al final d’una primera part desastrosa en la qual el València no va fer acte de presència. I podia haver sigut pitjor, ja que Paulista es va jugar l’expulsió en una acció fruit de la impotència. Després del pas pels vestidors els de Gracia van fer un pas endavant, canviaren l’actitud, augmentaren la pressió i començaren a jugar en camp rival.

I així aplegaren les primeres ocasions. Gayá després d’un centre de Yunus va estar a punt de retallar distàncies però es va trobar amb Edgar Badía. Minuts després va ser Paulista qui va provar des de lluny. I més tard Toni Lato va driblar al porter il·licità i va fer el primer per al València. Si hagueren eixit així des del primer minut, l’escenari seria molt diferent.

Però regalar 45 minuts és massa regalar en la primera divisió i remuntar 2 gols una empresa massa gran per a una plantilla minvaada, desmoralitzada i tremendament irregular. Finalment, derrota per al València que si no deixa de regalar primeres parts ho tindrà mal per a sumar punts. Fa falta un canvi i es necessari ja.