+  PRIMER EQUIP  

El VCF posa rumb cap a la Xina

Per Blanquinegres · 16 Juliol, 2015

El VCF, durant el dia de hui arrancarà la segona part de la seua pretemporada, la VCF On Tour 2015/2016. A esta segona etapa, l’expedició blanquinegra, formada per 21 jugadors (3 d’ells del Mestalla) viurà des de hui fins al diumenge a la capital de la República Popular de la Xina, Pequín.

Allí els de Nuno participaran a actes de caràcter social vinculats amb UN Women, com celebrar una conferencia en la que poder donar llum a l’important paper d’UN Women i un clínic de futbol junt amb 30 xiquets i xiquetes a l’Estadi Olímpic, més conegut com ‘El Niu’.

Deixant de banda la vessant social, a l’apartat esportiu, el VCF participarà dissabte al migdia, hora d’Espanya, un compromís d’alçada davant el totpoderós, Bayern de Munic, a l’Estadi d’el Niu. Al mateix escenari de joc, el divendres Nuno i Parejo participaran a una roda de premsa amb motiu de la presentació de l’acte.

Per arrodonir la visita a este país mil·lenari, tota l’expedició blanquinegra visitarà la Gran Muralla xina el diumenge 19. Un gran moment i lloc en el qual posar el punt i final a l’experiència oriental. Dilluns 20, de nit, el grup valencianista regressarà a València per continuar amb la seua ‘ITV’ de cara a la fase prèvia de la Lliga de Campions.