ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El VCF paga als jugadors mitjançant pagarés

Per Josep Prats · 17 Agost, 2020

La situació econòmica del VCF no està per a tirar coets. Les peces importants del primer equip i Anil Murthy s’han reunit amb la gestora, la qual ha informat de la delicada situació financera.

Segons apunten a Las Provincias, la directora financera ha proposat pagar als jugadors mitjançant pagarés fins a setembre de 2021. Però Peter Lim, no està disposat a avalar eixos pagarés. Eixa forma, ho han rebutjat tots els jugadors.

La situació és preocupant perquè el VCF no es podrà inscriu-re la pròxima temporada si manté els deutes amb els jugadors.

Està sorpresa ha vingut de nou per al valencianisme. El tema econòmic està pijor que abans de la compra del VCF per part de Peter Lim.

El conjunt valencianista té establert un calendari de pagament per als jugadors, a més dels seus contractes federatius i els drets d’imatge.

El VCF ha de fer balanç el 30 de juny de cada any perquè els jugadors puguen cobrar el seu sou els primers dies de juliol. És el propi club el que fa front a eixes quantitats al banc.