+  ACTUALITAT  

El VCF, ‘on air’

Per Blanquinegres · 25 Febrer, 2015

El pròxim diumenge, al partit davant la Reial, el Club de Mestalla estrenarà nou mitja de comunicació.

 

El VCF continua tractant d’apropar-se al aficionat blanquinegre. Les xarxes socials i la TV del Club, VCFPlay, son grans ferramentes, sempre a disposició del seguidor valencianista per tal de conèixer l’última hora sobre els xics de Nuno.

Ara, a partir del proper diumenge, el València Cf estrenarà un nou canal per comunicar. VCF Radio. A traves de les ones de la freqüència modulada, concretament, el dial 101.5, Josep Rovira, la veu més carismàtica per al valencianisme, i el seu equip format per Gonzalo Naya, ex col·laborador ací a Blanquinegres.com en la secció d’opinió, Manolo Mas i Ricardo Arias entre d’altres ex jugadors de la casa de Mestalla, narraran els partits del València CF, els partits de Mestalla i altres esdeveniments relacionats amb el Club que molt prompte complirà 96 anys. A més a més, la radio comptarà amb dos programes diaris per tal de conèixer l’última hora valencianista, a les 13h i les 20h.

Com, les ones tenen una limitació, el servici radiofònic tindrà cobertura també a la xarxa, la plana oficial del Club i altres aplicacions mòbils de radio com és TuneIN.