La millor informació del ValènciaCF en valencià

El VCF, ‘on air’
,

El VCF, ‘on air’

El pròxim diumenge, al partit davant la Reial, el Club de Mestalla estrenarà nou mitja de comunicació.
COMPARTIR

El pròxim diumenge, al partit davant la Reial, el Club de Mestalla estrenarà nou mitja de comunicació.

 

El VCF continua tractant d’apropar-se al aficionat blanquinegre. Les xarxes socials i la TV del Club, VCFPlay, son grans ferramentes, sempre a disposició del seguidor valencianista per tal de conèixer l’última hora sobre els xics de Nuno.

Ara, a partir del proper diumenge, el València Cf estrenarà un nou canal per comunicar. VCF Radio. A traves de les ones de la freqüència modulada, concretament, el dial 101.5, Josep Rovira, la veu més carismàtica per al valencianisme, i el seu equip format per Gonzalo Naya, ex col·laborador ací a Blanquinegres.com en la secció d’opinió, Manolo Mas i Ricardo Arias entre d’altres ex jugadors de la casa de Mestalla, narraran els partits del València CF, els partits de Mestalla i altres esdeveniments relacionats amb el Club que molt prompte complirà 96 anys. A més a més, la radio comptarà amb dos programes diaris per tal de conèixer l’última hora valencianista, a les 13h i les 20h.

Com, les ones tenen una limitació, el servici radiofònic tindrà cobertura també a la xarxa, la plana oficial del Club i altres aplicacions mòbils de radio com és TuneIN.