+  PRIMER EQUIP  

El VCF no té clara la renovació de Parejo

Per Blanquinegres · 06 Febrer, 2015

El Club de Mestalla continua amb la roda de renovacions iniciada amb Nuno, Robert, Alcácer i Barragán.

 

La secretaria tècnica del València CF continua amb les revisions contractuals dels homes del futur VCF i que es troben amb només mitja o una temporada sencera de contracte. Per este tràmit ja han passat altres pilars del Club com Nuno, Robert, Alcácer i Barragán. Ara arriba el moment de treballar amb jugadors com son Gayà, Piatti, Feghouli o Dani Parejo.

Precisament, el cas del de Coslada entranya uns perills, estudiats als despatxos dels de Mestalla. El VCF hauria d’oferir-li, a l’actual capità blanquinegre, un contracte de llarga duració, vora els 4-5 anys amb un augment de salari. Davant este ‘dilema’ les altes esferes valencianistes, és troben valorant si és la millor opció o no.

El Club de Mestalla ha de prendre prompte una decisió, per a bé o per a mal,  ja que a partit del mes de juny, al madrileny, només li restarà un any de contracte, la qual cosa deixaria al VCF sense força davant una hipotètica negociació. Per tant, de no arribar a una entente entre jugador i club, la millor opció seria la d’escoltar ofertes per el ‘10’ del València i valorar una possible eixida traient el màxim benefici possible després de 4 temporades.