+  PRIMER EQUIP  

El VCF no sap el que és perdre si abans fa el primer gol

Per Blanquinegres · 18 Febrer, 2015

Els nombres parlen i indiquen que si els blanquinegres s’avancen a l’electrònic, els 3 punts es troben més aprop.

 

De les 23 jornades disputades fins ara pel grup de Nuno Espíritu Santo, el València CF ha aconseguit posar-se per davant en 16 partits. El fet de tindre gol dins del vestidor valencianista, ajuda a que sumar de 3 en 3 siga més fàcil. De fet, dels 16 partits on els blanquinegres han colpejat primer, la victòria s’ha certificat 13 voltes.

Per contra, no sempre és possible sumar 3 punts i en les altres 3 ocasions el repartiment de punts a sigut el resultat, és a dir, l’empat. El pitjor dels casos per als interessos blanquinegres, el sabor amarg de la derrota ha tocat viure-la en 4 ocasions.

Curiosament, el VCF només ha guanyat un partit remuntant abans al marcador. Parlem del partit del 4 de Gener, el que va suposar el primer partit del 2015 davant el Reial Madrid. Els de Nuno tingueren que sobreposar-se al gol des d’els onze metres de Cristiano Ronaldo per acabar trencant la ratxa triomfal dels blancs per 2 gols a 1.

Estes estadístiques no certifiquen altra cosa que el grup format es mostra molt fiable quan son els primers en comandar al marcador.