La millor informació del ValènciaCF en valencià

El VCF no contempla el fitxatge d’Alderete
,

El VCF no contempla el fitxatge d’Alderete

COMPARTIR

La rumorologia ha tornat a situar en l’òrbita del València CF al central paraguaià Omar Alderete, qui està sent relacionat amb el Getafe als últims dies. El jugador va deixar un gran record a València durant la campanya 21/22 i l’afició estaria encantada amb la seua tornada. No obstant això, segons ha pogut saber Blanquinegres.com, Alderete a dia de hui no és una opció per a la defensa de Gattuso.

El tècnic italià compta amb els 4 centrals disponibles a la plantilla i està molt satisfet amb el seu rendiment. Paulista, Diakhaby, Mosquera i Cömert estan guanyant-se la confiança de l’italià i el club no considera prioritàri el centre de la defensa com a posició a reforçar. 

A més dels 4 centrals actuals, la intenció del tècnic italià és la de provar a Dimitri Foulquier en eixa posició. El de Guadalupe ja ha jugat de central al passat, encara que va ser amb la línia de 3 de Bordalás i caldrà veure com rendeix en línia de 4.

Velocitat

Un dels aspectes fonamentals per a la idea de joc de Gattuso és la de dominar el joc i fer pressió alta, i per a aconseguir-ho, la defensa s’ha de situar molt avançada. No és el mateix defendre l’àrea que defendre a camp obert, i per a això necessita centrals ràpids.

En aquest aspecte, i segons les dades que maneja el cos tècnic del València, Gattuso està molt satisfet amb aquesta característica dels centrals. Els 4 centrals han marcat puntes de velocitat al voltant de 31 km/h i des del club es transmet que esta és la defensa més ràpida a la qual ha entrenat Gattuso.