ACTUALITAT  

El VCF no aplicarà cap ERTE

Per Josep Prats · 22 Març, 2020

En estos dies de tanta incertesa, el president de l’entitat valencianista ha enviat un missatge a cadascun dels treballadors del club per transmetre tranquil·litat i ànims. El missatge no sols es quedà en això, sinó que també va prometre que “no aplicarà cap ERTE ni prendrà cap determinació en el sentit de reducció de llocs de treball”.

Segons ha informat el diari As, Murthy consideraria injust prendre qualsevol mesura que perjudique el club. Des de la lliga han informat d’algunes mesures per a poder sol·licitar un ERTE, però el conjunt de Mestalla no vol que res influïsca en els treballadors.

El missatge de Murthy cap als treballadors

“Vull transmitir-vos un missatge d’ànim i tranquil·litat a tots en estos dies tan complicats que ens està tocant viure. He pres la decisió de no aplicar cap de les opcions que des de l’àmbit laboral s’està barallant en estos moments. El club no aplicarà cap ERTE ni prendrà cap mesura per a reduir els llocs de treball. No em pareix just prendre este tipus de mesures per a este gran grup de treballadors que formem esta institució de 101 anys d’història”.