+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El VCF mourà el mercat després del partit davant el Sevilla

Per Blanquinegres · 23 Gener, 2015

Als despatxos blanquinegres encara li resten les pitjors hores, hores frenètiques davant els pocs dies que resten per a que la finestra de traspassos hivernals tanque.

 

El dilluns 26 començarà la setmana de compres al València CF. Com ja va passar l’any passat, Rufete va aprofitar els últims dies de mercat per reforçar l’equip de Pizzi al mercat d’hivern. Ara en les mateixes, el conjunt blanquinegre tractarà de centrar-se en les noves incorporacions esgotant el màxim possible les últimes hores de mercat.

Les posicions marcades en roig per secretaria tècnica i entrenador son un extrem dret, un mig campista defensiu i podria aparèixer una sorpresa en forma de lateral dret. Tots estos moviments començaran a efectuar-se quan el partit davant el Sevilla, del proper diumenge, siga història.

Fins ara, els despatxos que s’encarreguen de elegir les millors opcions, tracten de vore les peces que més ràpid i millor quadren en el grup de Nuno en els 5 mesos de competició que resten, 5 mesos amb 19 partits per tractar de signar el regrés del València CF cap a la millor competició per Club del continent europeu.