Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El VCF mostra la seua cara més solidaria a Singapur

Per Blanquinegres · 19 Maig, 2016

L’expedició blanquinegra va disfrutar dels més desfavorables ahir en un barri de Singapur. Els Mina, Jaume, Ryan, Fuego pogueren disputar un partit del carrer junt al xiquets ben equipats amb camisetes blanquinegres i senyeres que participen dins de la fundació Peter Lim Scholarship i les seues beques per propulsar la igualtat en recursos i educació.

La següent parada de la jornada ha sigut l’anunci del Singapore Football Festival on el VCF participarà la temporada pròxima amb la disputa al menys d’un amistós a la Ciutat Estat asiàtica. Esta presentació ha estat marcada dins els Singapore Sports Institute, un centre que busca l’alt rendiment dels joves esportistes amb les millors instal·lacions. A este acte han estat els dos ambaixadors blanquinegres pel món, Gaizka Mendieta i David Albelda.

Per últim l’entitat valencianista ha anunciat la creació d’una acadèmia de futbol amb el suport humà i tècnic del VCF junt a una reconeguda marca de tecnologia.

Els actes continuaran en el dia de demà comptant ja amb la presencia del capità valencianista, Paco Alcácer qui ha sigut cridat a files per tal de cuidar la figura del màxim exponent del valencianisme després del dur colp de no estar citat entre els 23 seleccionats per defendre a Espanya en l’Euro que es celebrarà a França el proper mes de juny.