Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  VCF MESTALLA  

El VCF Mestalla podria baixar dos categories

Per Josep Prats · 16 Febrer, 2021

El VCF Mestalla pot patir d’ací a un mes un descens de dos categories. La situació per als homes d’Óscar Fernández és molt crítica perquè tan sols tenen quatre partits per a evitar baixar a Segona Divisió RFEF.

Amb sols una victòria en tot el campionat, sols opta de quatre partits més per poder evitar un descens a la quarta categoria del futbol espanyol. Hauran d’aconseguir tots els punts possibles per a alcançar la sisena plaça, la qual està a cinc punts.

La clau està en traure bons resultats davant el filial del Villarreal i Llevant, per així, arribar a les dos últimes jornades amb opcions de permanència. L’eixida massiva de jugadors en el primer equip el passat estiu, també ha afectat les categories inferiors, en concret, al Mestalla, ja que s’ha quedat una plantilla molt jove.

La possible fase de descens a Tercera RFEF

El VCF Mestalla sols pensa en guanyar els quatre partits restants, però també miren més enllà dels 12 punts en joc el pròxim mes de competició. El conjunt valencianista entraria a jugar la fase de descens a Tercera RFEF, la cinquena categoria de futbol nacional.