+  PRIMER EQUIP  

El VCF manté el pols amb els millors

Per Blanquinegres · 10 Febrer, 2015

Després de 22 jornades, el conjunt de Mestalla manté unes estadístiques de les millors de la Lliga, en quant a xifres golejadores i gols en contra.

 

És indubtable que este València, d’enguany és ben diferent al de fa un parell de temporades. Els nombres en comparació a la temporada passada son antagòniques si les comparem. El València que condueix Nuno ja porta 12+1 victòries, les mateix amb les qual el conjunt blanquinegre va acabar la temporada passada, a falta, encara, de 16 partits de competició.

Per a millorar respecte a passades temporades, el club valencianista ha hagut de mostrar-se més intractable a facetes que abans eren una rèmora. Ens referim a l’hora de ser efectius tant a l’àrea pròpia com a la contrària.

Com dèiem, després de 22 jornades de Lliga disputades el VCF es manté, sense cap tipus de complex, amb els millors equips de la primera divisió. Després de Reial Madrid, FC Barcelona i l’actual campió de Lliga, l’Atlètic de Madrid, el València CF és el 4rt equip més golejador de la Lliga, amb 40 gols a favor. Destaquen en este aspecte, Dani Parejo, màxim golejador, amb 8 dianes, Paco Alcácer amb 5, Pablo Piatti amb 4  i després una sèrie de jugadors com Feghouli, Rodrigo, Mustafi, Negredo, André Gomes, Otamendi i Orban amb 3, 2 i 1 gol. Una tasca molt repartida en tot el vestidor valenciansita.

Pel que fa a l’hora de defensar, este VCF també ha trobat una solidesa gràcies a les arribades d’Otamendi, Mustafi, Orban, Gayà, Barragán, Cancelo, Vezo i  l’enorme protagonisme de Diego Alves baix els pals. De 22 jornades disputades, la saga valencianista ix a menys d’un gol per encontre, 20 concretament. Un registre que situa als de Mestalla com a la millor tercera defensa de tot el campionat nacional, superant a este registre al Reial Madrid.