+  ACADÈMIA GLOVAL  CRÒNIQUES

El VCF Juvenil empata i haurà d’esperar per ser equip d’octaus (1-1)

Per Blanquinegres · 09 Desembre, 2015

Els de Miguel Angel Angulo, davant els el seu últim servici com tècnic del Juvenil, ha empatat 1 davant l’Olympique de Lyon en l’última jornada de la fase de grups de la Youth League. Este punt que suma els blanquinegres deixa al VCF fora dels octaus de final de forma directa i haurà d’esperar un rival per al play-off a partit únic i en camp contrari que obrirà una nova porta cap als octaus de final.

En un primera part de molt de respecte, l’OL aguantava el resultat sabent-se que era primer de grup i per tant classificat cap als 1/8. Ja en la segona part, les hostilitats es trencaren i va ser primer els francesos el que disposaren de posar en dificultats als valencianistes i es que el Lió va desaprofitar la possibilitat de avançar-se en el lluminós mitjançant un penal, erraren i les opcions continuaren intactes amb més de 30 minuts per davant. El València aprofità l’error francès i al 67’, Rafa Mir superava al meta de l’Olympique i l’1 a 0 pujava al marcador del Puchades. El VCF era equip d’octaus, però Kalulu al minut 76, aprofitant un punt de fortuna tornava a signar les taules al partit.

El partit ja no tornaria a canviar de resultat i la fase de grups arribava a la seua fi deixant al VCF Juvenil com segon classificat en una primera experiència europea molt positiva a la que encara li resta una segona oportunitat per seguir portant el nom de l’Acadèmia GloVal pel vell continent.