+  PRIMER EQUIP  

El VCF ja té el transfer d’Enzo Pérez

Per Blanquinegres · 02 Gener, 2015

Enzo Pérez, ara si, podrà ser de la partida davant el Reial Madrid, si així ho creu oportú Nuno.

 

El Benfica es va comprometre a fer enviar el més ràpid possible el transfer i la fitxa federativa al València CF. Després de que a l’estiu el president de los “encarnados” no fera honor a la seua paraula donada a Peter Lim per el traspàs del jugador, l’entitat de Mestalla demanava ara la paraula dels portuguesos per tal de fer-li arribar el més prompte possible els documents federatius de l’argentí, necessaris per tal de poder jugar amb els de Mestalla.

Al mateix moment de la presentació, el VCF no tenia cap document. És més, l’equip de comunicació avisava que en el moment que el Club fora amo d’eixa clau, ho faria saber.

Així ha sigut a l’acabar l’entrenament d’esta vesprada. El València CF feia saber que el transfer del jugador ja estava dipositat a la Federació i la LFP. Abans, i a banda del compromís existent del conjunt lisboeta, el conjunt valencianista havia de dipositar una compensació econòmica als equips de formació d’Enzo Pérez. En este concepte el València ha pagat als ex equips argentins del ‘15’ valencianista vora 1,25 milions d’euros.