+  FITXATGES  

El VCF ja ha contactat amb l’Olympique de Marsella per Imbula

Per Blanquinegres · 01 Juny, 2015

El València CF continua menejant-se al mercat de fitxatges tractant de guanyar partides davant els rivals més poderosos als despatxos. Per tant la Secretaria tècnica blanquinegra, segons s’apunta des de Franca, continua mostrant un interès molt fort per el centrecampista francès, Giannelli Imbula, actualment a l’Olympique de Marsella.

Fa ja unes setmanes, com ja vam informar ací, a Blanquinegres.com, el pare del jugador arribava a Valencia per tal de conèixer de primera mà la proposta blanquinegra. Una reunió que va servir per conèixer les opcions reals que el VCF tenia per traure al jugador de la Ligue 1.

Ara, el VCF, ja ha donat un pas més enllà. Segons informacions de RMC, el conjunt valencianista ja ha iniciat els primers contactes formals amb l’entitat de Marsella, sense arribar a presentar encara una oferta concreta, però si avançant les converses.

El Marsella té en Imbula un reclam perfecte per el que poder traure una quantitat propera als 15 milions d’euros. A més a més, el fet de no estar classificats per a la Lliga de Campions de forma directa, podria precipitar els esdeveniments. Aixó si, el VCF no estarà a soles a la lluita d’esta perla de 22 anys. Milan, Chelsea inclús Atlètic de Madrid han mostrat el seu interès per un jugador físic i amb molta força per comprendre molt de terreny a la medul·lar.

Imbula és un migcampista ‘box to box’ amb molta presència física. És un jugador amb molt de recorregut que ajuda en defensa i que es descolga molt en atac. Salvant les distàncies, tindria unes caracteristiques similars a Yaya Touré. Esta temporada ha jugat 39 partits, marcant 2 gols i donant 2 assistències.