+  PRIMER EQUIP  

El VCF ja ha contactat amb els que acaben contracte al 2016

Per Blanquinegres · 26 Febrer, 2015

Des de les oficines blanquinegres ja es coneixen les intencions de tots els jugadors que acaben la seua vinculació a l’any 2016.

 

La secretaria tècnica del València CF no està de vacances. L’equip format per Rufete, després del tancament del mercat d’hivern, es troba centrat en tancar les renovacions dels contractes dels actuals jugadors que formen el vestidor del VCF i que han de ser els fonaments en els quals cimentar l’equip del futur.

D’esta forma el VCF continua fidel a la seua política de renovacions que en el seu dia va contar el president executiu Amadeo Salvo. Treballar de ple en este assumpte des de gener fins al mes de març per tal d’aconseguir lligar al jugador. D’esta forma el València ja ha aconseguit tancar les extensions de Barragán, Nuno, Robert i Alcácer. A banda, es troben en avançat estat, les de Gayà i Parejo.

Però, el València no només s’ha dirigit cap als dos últims noms esmentats, també ha volgut conèixer de primera mà les intencions de noms com els de Piatti, Feghouli o Javi Fuego, homes que finalitzarien la seua vinculació amb l’entitat blanquinegra al 2016. Tant l’argentí, com l’algerià, com l’asturià no han amagat el seu bon moment al club valencianista i per tant no han amagat la seua predisposició a sentir la proposta del Club de Mestalla, així ho han reflectit en diferents compareixences públiques.

Javi Fuego: “Estic molt content amb el meu rol dins de l’equip. Estar al València és un premi”.

Feghouli: “Estic molt feliç ací. És un gran orgull jugar en un club tan preciós”.

Pablo Piatti: “No pense en altra cosa que siga el partit a partit. Estic molt còmode a València”.

 

D’esta forma, d’arribar a una entesa amb tots els noms ací publicats –Parejo, Gayà, Piatti, Feghouli i Fuego, el València CF no tindria cap jugador que acabe contracte amb l’entitat blanquinegra abans del 2018.