ACTUALITAT  

El VCF ja ha contactat amb alguns entrenadors

Per Josep Prats · 08 Juliol, 2020

El conjunt de Mestalla ja ha contactat amb diversos entrenadors per a presentar el projecte esportiu de cara al futur. S’elaborarà una llista amb els possibles entrenadors perquè Peter Lim decidisca qui se seurà a la banqueta valencianista.

Estant Celades com a entrenador, l’entitat va començar a moure fitxa per a trobar-li substitut. Segons ha informat El Desmarque Valencia, estes gestions s’han accelerat i ja s’han reunit amb alguns entrenadors per a conéixer les seues disposicions.

De moment, no hi ha una decisió final. Volen fer una llista perquè el màxim accionista puga escollir el nou entrenador del VCF amb ajuda de Jorge Mendes.

Les opcions a les oficines del VCF no deixen d’arribar. Molts entrenadors i directors esportius s’han oferit. Han sonat molts noms, però les reunions amb els agents continuen produint-se estos dies. Volen resoldre l’assumpte quan abans, millor.

Peter Lim serà l’encarregat d’elegir el nou entrenador, com va passar amb Celades. I sempre, amb l’ajuda de Jorge Mendes. El representant lus ja va col·locar a jugadors i entrenadors en el VCF anteriorment.

Amb les opcions de Champions perdudes, este estiu serà amb molts moviments a la capital del Túria.