+  ACTUALITAT  SOCIAL  

El VCF ja és el propietari dels terrenys de les Corts Valencianes

Per Blanquinegres · 10 Març, 2015

Hui s’ha escenificat l’acord abastat el passat mes de febrer, entre el consistori valencià i el València CF, per la reestructuració del deute dels de Mestalla amb la casa consistorial.

 

Fa unes setmanes és feia oficial una gran noticia en l’aspecte social del VCF. Unes noticies cada volta més comuns amb el recent aterratge de Meriton a la Capital del Túria. L’Ajuntament de València arribava a un acord amb el València CF per formalitzar la reestructuració del deute per els terrenys on ara mateix descansa el Nou Mestalla.

Este acord, escenificat hui davant els mitjans de comunicació, significa que el temps per poder vore el Nou Mestalla ja finalitzat cada volta és menor i que els solars ja son propietat del Club blanquinegre.

Com dèiem, a l’acte celebrat este matí a la Casa de tots els valencians, les dos parts interessades, representades per Alfonso Grau, Rita Barbera –Ajuntament i Amadeo Salvo, Kim Koh per el VCF han tancat un assumpte pendent des de que es començarà a construir al solars de les Corts Valencianes, allà per el 2007.firma ayuntamiento

L’acord abastat fixa que el deute es reorganitza en 10 anys per fer front als 19,8 milions d’euros més interessos. Ara, el Club de Mestalla ja paga 900.000 €, en concepte de 50% el primer pagament, l’altra meitat serà pagada al mes d’octubre.

Este moviment, és clau, vital, per al València CF, donant un canvi radical, de cara a la societat valenciana. I de cara a tot el valencianisme, també serveix per adonar-se del compromís de Meriton per els assumptes més complicats pendents de l’entitat i de la seua voluntat per fer una nova casa al valencianisme. Tot just quan es compleixen hui 100 dies de l’arribada de Peter Lim com a màxim accionista del Club de futbol de 96 anys.

A la fi d’este acte, el president executiu del València CF ha comparegut davant els mitjans allí presents manifestant-se “molt satisfet per l’acord”. Salvo ha qualificat l’acord com “el primer pas per poder completar el nou estadi”. El president blanquinegre ha afirmat que tot i que encara s’està treballant en un nou projecte que siga més acorde a les actuals exigències “la nostra intenció és que l’estadi estiga disponible per al centenari que és a l’any 2019”.