+  ACTUALITAT  

El VCF i Vodafone creen un servici per no perdre cap detalls dels partits en Mestalla

Per Blanquinegres · 20 Maig, 2015

El VCF continua amb les seues millores a l’estadi de Mestalla. Esta volta junt a un dels grans de les telecomunicacions han creat un nou servici per a l’aficionat blanquinegre.

 

L’estadi de Mestalla, que hui compleix anys, 92, continua oferint novetats d’última hora en quan a tecnologia es refereix. Tot i ser l’estadi més antic de la primera divisió espanyola, el València CF junt a l’empresa de telecomunicacions, Vodafone han creat un nou servici a oferir a tot aquell que estiga present al feu blanquinegre i que a més a més vullga viure el futbol per els seus 360 graus.

Amb esta nova relació VCF-Vodafone, el conjunt de la Capital del Túria continua donant passos ferms per tal de fer de Mestalla un estadi pioner. Esta relació va a aportar a l’entitat valencianista i tots els seus seguidors poder disfrutar en temps real de continguts exclusius, tals com:

  • Canal d’estadístiques: ofereix dades en temps real de jugadors, possessió de pilota, faltes i corners.
  • Canal VCF 90 “Behind the scenes”: imatges úniques i no habituals recollides per 8 càmeres que han seguit els jugadors del València CF en el seu trajecte de l’hotel a l’estadi, dins de l’autobús, als vestidors, al túnel d’eixida, en el calfament a la banqueta.
  • Canal de Fans: amb vídeos que pugen els propis aficionats des de qualsevol lloc i en qualsevol moment dins de l’estadi.
  • Canal RRSS: amb l’emissió del publicat en xarxes socials pel club i els aficionats en temps real.
  • Canal Virtual Arena: ofereix una imatge virtual de simulació del partit en 3D.

Tot oferit en una excel·lent qualitat d’alta definició (HD).Valencia CF Vodafone App (Photo by David Aliaga)

Per poder fer us d’esta tecnologia, només es necessita d’una red 4G i una aplicació en la que fer reproduir tot els continguts abans esmentats al nostre Smartphone. Una aplicació que des de ja es pot fer us d’esta nova aplicació ja que va ser usada amb un èxit rotund a l’últim partit dels blanquinegres a l’estadi de Mestalla davant el Celta.