+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El VCF i l’APVCF premien l’Afició de Champions

Per Blanquinegres · 22 Agost, 2015

“Recorremos kilómetros, superamos obstáculos, solo por ti”. Així resa un dels càntics més coneguts de la parròquia valencianista.

Per ajudar a fer eixe càntic realitat, el VCF junt a l’Agrupació de Penyes del VCF ha llançat una oferta irresistible per acompanyar als de Nuno al important duel de dimarts a Mònaco, on en poc més de 90 minuts es juga un bitllet per a la fase de grups de la Lliga de Campions 15/16.

La oferta que es posa a la venda dilluns mateix a les oficines de l’Agrupació de Penyes situades a Mestalla consta per dos parts; primerament, per penystes i abonats, entrada i viatge en bus sense hotel per 22 euros. Per a públic general, interessat, entrada i viatge, per 30€. Este paquet que oferta Club i associació de Penyes es de prop de 450 entrades, vora 9 autobusos. Cal recordar que el VCF disposa en total quasi 1000 entrades per a la zona visitant de l’estadi Louis II de Mònaco.

El valencianisme ja va estar amb els seus el dia que es jugava el tot per el tot a Almeria i sap que l’últim esforç per a ser equip de ‘Champions’ s’acaba dimarts a les 20:45h a la Ciutat amb més glamur del Mediterrani.

Champions ViajeMonaco