ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  VCF MESTALLA  

El VCF i Cèsar Tàrrega acorden la renovació per quatre temporades

Per Vicent Burguete · 30 Desembre, 2022

Cèsar Tàrrega, central de la generació 2002, està realitzant una temporada espectacular a les ordres de Miguel Ángel Angulo. El defensa s’ha convertit en un fix als onces titulars del València Mestalla i suma 14 titularitats de 15 possibles a la 2a RFEF.

Davant este escenari, el València tenia clar des de fa uns mesos que Tàrrega hauria de renovar aquest any i, com ha informat Salva Gomis, periodista d’EsportBase, el València Club de Futbol i Cèsar Tàrrega han aplegat a un acord per a renovar el seu contracte fins a 2027.

Les conversacions, iniciades a finals d’aquest octubre passat, sempre s’han trobat en bona sintonia i la intenció de totes dues parts ha sigut la de prolongar el vincle de Cèsar Tàrrega amb l’entitat valencianista. Davant aquesta situació i tenint en compte l’edat de Cèsar Tàrrega, que actualment té vint anys, una de les condicions que s’exigien per part del canterà era tindre protagonisme al primer equip a mitjà termini. Per això, el València ha inclòs un any opcional que Tàrrega podria dur a terme si es compleixen una sèrie d’objectius personals, formant part del club fins a 2028.

Les condicions del nou contracte que firmarà l’exllevantinista, segons el company Salva Gomis, són les següents: el futbolista serà futbolista del filial a tots els efectes durant aquesta mitja temporada que resta i dos més amb una millora salarial i una clàusula de 50 milions d’euros. D’altra banda, Cèsar Tàrrega passaria a ser futbolista del primer equip durant els dos últims anys de contracte, augmentant així la seua clàusula fins als 100 milions d’euros.

A més, si Cèsar Tàrrega necessita buscar minuts en una categoria superior a la del València Mestalla i no li apleguen les oportunitats al primer equip, el club i el jugador trobarien facilitats per a buscar una possible cessió.