+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València ultima les condicions per incorporar a Álvaro Negredo

Per Blanquinegres · 01 Septembre, 2014

A les illes britàniques és on te els ulls ficats el València CF. Després de què Falcao elegira Manchester però canviara City per United, l’arribada de Negredo s’ha vist perjudicada. Si els Citizens venen a Negredo al VCF es quedarien amb 3 davanters després del NO de Falcao que haguera mantingut la xifra d’atacants en 4.

A pesar d’este contratemps el VCF continua insistint en Álvaro Negredo i el Manchester City accepta la eixida de davanter espanyol a pesar d’haver-se quedat sense un jugador que el puga reemplaçar.

El VCF continua negociant, i el jugador, Alvaro Negredo, vol partir cap a València on pensa que tindrà més protagonisme, ja que presumiblement es quedarà sense fitxa per jugar competició europea.

Així doncs, el València es troba com es diu, “entre l’espasa i la paret”. Les condicions aprovades en la nit d’ahir han quedat anul·lades i el club blanquinegre, tracta de renegociar unes noves condicions amb el club “Blue Moon”.

El City acceptaria que el jugador vinga cedit per una temporada amb una opció de compra obligatòria de quasi 30 milions d’euros. Falten acordar les últimes condicions com les temporades de contracte i altres detalls.

El temps s’acaba, entrem en les últimes i el VCF necessita ficar la guinda a la plantilla.