+  SOCIAL  

El VCF finançarà les entrades del derbi

Per Blanquinegres · 13 Novembre, 2014

El València pensa en la seua afició, i contraataca la decissió pressa per el Llevant, de fixar el preu de les entrades a la zona visitant a 30€.

 

El València en un comunicat cap a tota la seua afició ha decidit finançar el 50% de les 1.050 entrades que disposa per al derbi del pròxim 23 de novembre al Ciutat de València, Llevant UD-València CF. A més d’esta fantàstica decisió, el Club, al mateix comunicat fa referència a altres punts.

Al mateix comunicat, el Club ha pres la decisió de no acudir a la llotja de l’estadi granota, per tal de mostrar respecte front a una afició que havia clamat al cel amb la decisió de l’altre club de la ciutat, no permitent l’assistència a l’afició blanquinegra.

El tercer i últim punt del comunicat ve a dir que el València, malgrat este menyspreu del pacte per part del Llevant, mantindrà el preu d’entrades entre clubs de la Comunitat. Es a dir, per al partit de tornada, l’afició granota podrà retirar les seues entrades de la zona visitant de Mestalla a 15€.

 

Part del comunicat:

1.- El València Club de Futbol bonificarà amb 15€ per entrada de ‘Grada Visitant’ fins a l’adquisició de les 1.050 localitats de què disposa d’eixa àrea.

2.- Per respecte a la nostra afició, a la qual se li dificulta l’assistència al partit, el Consell d’Administració del Valencia C.F. no assistirà a l’encontre que se celebrarà el diumenge dia 23 de novembre de 2014 a les 17:00 hores.

3.- Per coherència amb els valors del Club i la idea de fomentar l’assistència d’aficionats als estadis, que ha impulsat la positiva política de preus assequibles entre València, Vila-real i Elx, la nostra institució sí que mantindrà el preu de 15 € per al partit de la segona volta entre el Valencia C.F. i el Llevant U.D.

AMUNT VALENCIA!

Font: valenciacf.com