+  ACTUALITAT  

El VCF Femení vol donar la sorpresa i ser finalista de la Copa la Reina

Per Blanquinegres · 15 Maig, 2015

Les xiques de Cristian Toro, tractaran de donar la sorpresa buscant una de les places per a la Final de la Copa de SM la Reina, esta vesprada a les 18h, davant el FC Barcelona a la ciutat autònoma de Melilla.

 

Després de que les xiques de Cristian Toro donaren un pas importantíssim en la seua curta història, la setmana passada, derrotant per 2 a 1 a l’Athletic Club femení als ¼ de finals de la Copa del Rei. El conjunt blanquinegre vol tornar a escriure altra fulla d’història tractant de buscar, esta vesprada a les 18h, un lloc a la gran final de la Copa de SM la Reina de futbol a Melilla.

Per tal de donar eixe pas, el València CF femení haurà de mesurar-se a les actuals campiones de Lliga, el FC Barcelona, també campió de la passada edició del mateix torneig, en el que serà les semifinals. L’altra semifinal la formen l’Atlètic de Madrid i l’Sporting Club de Huelva.

A favor de les valencianistes, l’honor de poder dir que han sigut les úniques que han pogut batre per dos voltes, tant a l’anada com a la tornada, al conjunt blaugrana, total favorit a les semifinals d’esta vesprada.

Amb els precedents positius, la poca pressió i una bona dosí de garra, segur l’espectacle estarà assegurat, en busca d’una final somiada amb la qual tancar de forma brillant la temporada on el VCF Femení ha tancat la temporada amb records de màxima puntuació i el més alta a la taula classificatòria. Podrà seguir-se l’enfrontament a través de la TV oficial del Club; VCFplay.com i la ràdio oficial VCFRàdio al 101.5 de la FM.