FEMENÍ  

El VCF Femení davant d’un nou inici

Per Laura Alapont · 28 Maig, 2020

El VCF Femení ha anunciat deu baixes aquest matí. Gio Carreras, Mari Paz Vilas, Carol Férez, Paula Nicart, Natalia Gaitán, Naiara Beristain, Mandy van den Berg, Zenatha Coleman, Monica Flores i Maria Pi no continuaran al club la pròxima temporada. Deu de les catorze jugadores que finalitzaven contracte no seguiran, tot a l’espera de jugadores importants, que tampoc han renovat, com és el cas de Viola Calligaris renoven finalment o no.

La direcció deportiva ha prescindit de moltes de les jugadores que formaven l’esquema principal de l’equip i planteja una revolució total. Amb Noelia Gil com a novetat a la porteria junt amb Iina Salmi i Ellen Jansen, l’equip busca nous reforços per compensar tantes baixes.

Entre les jugadores en les quals ha posat el punt de mira es troba Kerly Real, lateral del Córdoba Femení que està en negociacions amb el València. L’equatoriana de vint-i-un anys encaixa en el projecte que vol el club, regenerar la plantilla amb gent jove. Seguint eixa línia s’ha fixat en jugadores de Reto Iberdrola que suposen un salt de qualitat a primera, mateixa estratègia que amb Noelia Gil i Asun Martínez la passada temporada.

El Córdoba valora opcions per al mateix lateral, donant per fet la més que possible eixida de Kerly. És el cas de Celia, la jugadora del Villareal CF sería la pesa de recanvi per a Kerly que estaria encantada de fer el salt a Primera Iberdrola. El seu fitxatge seria el recanvi de Naiara Beristain al lateral.