La millor informació del ValènciaCF en valencià

El VCF estrenarà la fase 4 d’entrenaments
,

El VCF estrenarà la fase 4 d’entrenaments

COMPARTIR

728-90

A partir de demà, el VCF ja podrà entrenar en un sol grup, és a dir, tots els jugadors en una mateixa sessió. En esta fase 4, els equips tindran dos setmanes per a preparar-se la tornada a La Liga per a poder practicar jugades i estratègia.

El conjunt valencianista començarà esta quarta setmana d’entrenaments amb l’objectiu d’arribar a l’inici de la lliga en la millor forma física possible.

Així ho ha fet saber l’LFP als equips: “Els clubs esportius professionals o Societats Anònimes Esportives podran desenvolupar entrenaments de caràcter total dirigits a una modalitat específica, complint amb les corresponents mesures de prevenció d’higiene. S’entendrà per entrenament de caràcter total el desenvolupament de tasques dirigides a la fase prèvia de la competició”.

“Si s’optara pel règim d’entrenament en concentració es deurà complir amb les mesures específiques establides per este tipus d’entrenaments, per les autoritats sanitàries i el CSD. Tant si es requerix el servici de residència, com l’apertura dels serveis de restauració i cafeteries, es deuran complir les mesures establides en la present ordre per a este tipus d’establiments”. De moment, el conjunt de Mestalla no farà concentracions, però cap a la possibilitat d’aïllar-se al Parador Nacional de El Saler.