VCF eSports  

El VCF eSports suma els primers èxits electrònics

Per Blanquinegres · 17 Juliol, 2016

El món dels eSports ha entrat de ple dins del dia a dia del València CF amb les seues disciplines de HearthStone, Rocket League i League of Legends, més coneguda amb les seues sigles LOL. En poc més d’un mes de vida, la jove secció valencianista ha guanyat en pes i repercussió, coincidint precisament amb la nova presentació de l’equip per a competir al LOL, un dels joc electrònics amb major pes dins dels eSports a tot el món.

Les primeres sensacions després de les estrenes en els diferents tornejos són immillorables. En este cap de setmana la disciplina electrònica del VCF ha sumat el segon gran triomf per a les seues virtuals vitrines.

Les primeres alegries blanquinegres han arribat a la Dreamhack celebrada este cap de setmana a Fira València. La nostra ciutat a sigut seu d’un dels majors festivals digitals al món. En esta convenció, on els eSports han sigut els màxims protagonistes, el VCF ha aconseguit eixir campió de la modalitat de HearthStone de la mà del jugador valencià Diego Fuentes més conegut als eSports com a Evangelion sent el millor d’entre 250 participants i superant al seu rival danès, coL_Crane, a la gran Final.

vcf esports win

En esta modalitat de cartes màgiques, només s’ha necessitat de dos grans cites per a sumar el primer títol. La posada de llarg va produir-se fa setmanes a la Gamergy celebrada a Madrid, però ha sigut en esta cita celebrada en casa on demostrar que el VCF compta amb les millors peces al panorama nacional dels jocs electrònics.

Com a curiositats d’este triomf cal recalcar els números d’audiència recollits a les plataformes existents per seguir via internet la competició. A la Final de HearthStone un total de 124.000 espectadors pogueren seguir la competició arribant a un màxim de 30.000 persones en directe. A més a més, l’eixir campió del Dreamhack de HearthStone suposa un premi econòmic de 8.000$.

El cap de setmana per al VCF eSports podria haver sigut redó d’haver superat al Melty eSports francés a la Gran Final del League of Legends, un dels videojocs més reconeguts i jugats al món. Finalment, este recent creat equip valencianista va haver de conformar-se amb el subcampionat i el premi de 2.500€. Un gran resultat tenint en compte el poc bagatge d’este equip que només ha pogut entrenar-se durant una setmana patint una clara manca de compenetració que amb més temps quedarà solucionada i podrà donar els primers èxits com els abastats al HearthStone i al Rocket League.

En espectadors, la Final de LOL va ser seguida en directe per un total de 343.000 espectadors, una un bon share per a la gran estrena valencianista. Vistes les gran expectacions suscitades per esta disciplina electrònica, el VCF eSports espera no tardar molt de temps en participar a la LCS, la millor lliga europea dels eSports i així començar a competir amb altres potencies dels eSports com és la disciplina del Schalke 04 als eSports.

Tot i que no va tindre participació en este cap de setmana, el grup valencianista de Rocket League va ser el primer en provar les mels de la victòria al torneig celebrat per Playstation fa sis dies quedant com el millor equip a Espanya d’este joc de futbol en el que apareixen cotxes en tant de futbolistes. Els èxits no queden ahí i un dels integrants de l’equip de Rocket League, de Boer qui participarà a les series mundials a Los Angeles.