La millor informació del ValènciaCF en valencià

El VCF es reunix amb els agents de Fabio Blanco
,

El VCF es reunix amb els agents de Fabio Blanco

COMPARTIR

728-90

Una de les perles de l’Acadèmia, Fabio Blanco, acaba contracte a final de temporada i el Barça de Mateu Alemany ja hi havia contactat amb els seus agents per a fitxar-lo en el pròxim mercat d’estiu.

Segons informa Salva Gomis, els agents de Fabio Blanco i el VCF s’han reunit per a arribar a un acord i que el jugador del Juvenil A continue vestint la samarreta valencianista.

Renovaria dos temporades

Perquè el jugador renove, exigix una sèrie de clàusules per al seu nou contracte, com renovar per dos temporades amb el conjunt de Mestalla, tindre fitxar de filial la pròxima temporada i entrar en dinàmica de primer equip. A més a més, demana un augment del seu salari.

D’altra banda, el club no acceptaria renovar al jugador per dos temporades perquè considera que la pròxima temporada, Blanco es trobaria en la mateixa situació que ara.

El VCF oferiria al jugador dos anys de contracte fixes més tres en variables. També, s’obri la possibilitat que comence la pròxima pretemporada en el primer equip i jugue amb el VCF Mestalla.