La millor informació del ValènciaCF en valencià

El VCF és qui més faltes fa i qui més rep
,

El VCF és qui més faltes fa i qui més rep

COMPARTIR

728-90

La mà de Bordalás ha tornat l’ADN que ha tingut sempre el VCF, el de ‘bronco i copero’. L’equip té un patró de joc definit. Els jugadors tenen clar que primer van els objectius col·lectius, i després els individuals. Abans de la pretemporada, molts deien que el VCF anava a ser un equip, el qual anava a jugar al límit del reglament. No obstant, és qui més faltes rep de la lliga.

També, el conjunt valencianista és dels equips que més faltes fa. En les set jornades disputades, ha sumat un total de 239 faltes, cosa que suposa una alta intensitat en els encontres.

120 faltes rebudes

Sempre s’ha comentat que els equips de Bordalás són durs dins del terreny de joc, però a hores d’ara, el conjunt valencianista és l’equip que més faltes ha rebut durant tota la temporada amb 120, seguit pel Mallorca amb 105 i Getafe amb 102.

119 faltes fetes

Des que va començar la temporada el club de Mestalla no ha abandonat la primera posició en la classificació de faltes realitzades, ja que ha fet fins al moment 119, seguit per molt a prop d’Osasuna amb 112 i Getafe amb 111.