+  PRIMER EQUIP  

El VCF es marxa a fer les Amèriques

Per Blanquinegres · 25 Maig, 2015

Este mateix migdia, el València CF posarà rumb cap als Estats Units per tal d’expandir la marca VCF a l’altra banda de l’oceà. Després de certificar l’objectiu primorós de la temporada a Almeria, els blanquinegres portaran el nom de València durant 5 dies per la ‘Gran Manzana’ de Nova York a diversos actes institucionals.

Bona part del primer planter valencianista i altra gran representació del VCF Mestalla acompanyaran a la Presidenta Lay Hoon i el president executiu, Amadeo Salvo, al que serà l’acte de signatura de l’acord aplegat entre el València CF i el departament de defensa per la igualtat de gènere de l’ONU, UN Women. Açò serà dimarts a l’1 de la vesprada (7 de la vesprada a Espanya). Dit acte a més a més comptarà amb dos figures representatives del valencianisme com son Mario Alberto Kempes, ambaixador del VCF a Amèrica i David Villa, ex jugador blanquinegre i actual jugador al New York City de la Major Soccer League.

Una volta finalitze este acte social de gran importància per a una entitat com és la valencianista, el Club canviarà de destí per ser ambaixador de l’LFP a la ciutat de Columbus (Ohio), on disputarà un amistós front al Columbus Crew (dimecres, 1:30 de la matinada a Espanya).

Amb este partit, davant un dels millors al ‘soccer’ americà, l’entitat de Mestalla tancarà la seua estància als EUA i regressarà cap a València fent escala primer a Chicago, després Madrid, per tal de participar el cap de setmana proper a la festa del valencianisme, la Family Weekend.