ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El VCF es manté pendent de Nani i de la FIFA

Per Blanquinegres · 05 Octubre, 2016

Luis Carlos Almeida da Cunha, més conegut com a Nani per al públic, és l’únic dels blanquinegres repartits pel món amb el seu combinat nacional que arrossega problemes musculars i que no ha sigut repatriat a les cures dels servicis mèdics blanquinegres per prevenció.

Esta temeritat, ‘acceptada’ pel VCF, estarà controlada en tot moment pels professionals mèdics de la selecció portuguesa els quals han dissenyat un pla de recuperació dedicat plenament al ‘17’ valencianista que no el deixarà molt de temps lluny de la competició. Una volta diagnosticada la seua patologia muscular al recte anterior de la seua cama dreta, es descarta totalment la seua participació al primer partit de l’actual campiona d’Europa davant Andorra, però es treballa per a que el jugador recupere sensacions per tal de tirar una mà al seu país al segon partit de cara a la classificació al Mundial del 2018 davant Illes Fèroe on s’espera que puga tindre minuts si tot va bé.

En estes, és on el VCF té més d’un sentit posat sobre Nani, jugador propietat valencianista. Davant una hipotètica recaiguda o reproducció d’una lesió molt més greu, la FIFA, màxim òrgan del futbol al món, podrà respondre amb una indemnització dins del Pla de Protecció als Clubs. Esta mesura esta activa des d’el 2012 per tal de respondre davant lesions que perjudiquen als Clubs de futbol sempre que la lesió patida siga de 28 o més dies.

Cert serà que cap suma de diners servirà per satisfer a Cesare Prandelli i el seu equip davant una possible recaiguda de Nani amb la seua selecció i per tant perdre comba amb l’entitat que s’encarrega de carregar els seus emoluments i no sent dels de menys repercussió dins l’entitat de Mestalla.