+  PRIMER EQUIP  

El VCF es creua amb l’exigència de Balaídos

Per Blanquinegres · 06 Novembre, 2015

El València CF mesurarà les seues forces davant l’equip revelació d’este inici lliguer. El de Nuno Espírito Santo s’enfrontaran davant el Reial Club Celta de Vigo, equip que a hores d’ara ocupa les tan preades places que donen accés a les competicions europees, 3er classificat.

La sort ha volgut que el VCF es creue amb este equip després de la dolentíssima imatge oferida a Bèlgica, a més a més, el temps serà l’enemic número 1 dels de Mestalla ja que obriran la jornada 11 a les 16h després d’haver jugat davant el KAA Gent el dimecres i amb 1 sessió i mitja per preparar este partit vestit de parany. Un gran inconvenient per poder escometre el duel, vist com es troba l’equip.

Hui es realitzarà l’última prova abans d’eixir cap a terres de les Ries Baixes. En este viatge es coneixerà, una vegada més, si Álvaro Negredo forma o no part de l’expedició valencianista. Un fet que com ve sent habitual pot obrir un nou terratrèmol si el davanter de Vallecas sumarà la seua 6à cita sense convocar.

Ja per últim, una derrota a Balaídos obriria, encara més, l’escletxa existent en esta crisi que sofreix el VCF i el tècnic blanquinegre. Apareixeria eixe moment en el qual vore de quina pasta estan fets els nous dirigents valencianistes per tal de mantindre el projecte comptant amb la figura del preparador portuguès o si per contra prenen la decisió de donar un canvi de 180 graus.