+  PRIMER EQUIP  

El VCF es cola a la llista més prestigiosa de futbolistes

Per Blanquinegres · 03 Abril, 2015

Una de les revistes més prestigioses de futbol, World Soccer ha publicat una llista amb els 500 jugadors més importants del futbol i l’entitat blanquinegra participa en ella amb 7 jugadors.

 

L’actual vestidor blanquinegre no passa desapercebut per a la prestigiosa revista especialitzada en futbol, World Soccer. Com és habitual, el magazine de tirada mundial i freqüència mensual concedeix premis buscant el millor jugador del món, el millor equip, el millor tècnic, i entre tant de reconeixement, la redacció de elabora una llista formada per els 500 jugadors més importants del món del futbol.

Per motiu d’esta llista, el VCF ha d’estar d’enhorabona. Dels 500 components, el VCF col·labora amb un total de 7 jugadors. Nicolas Otamendi, Jose Luis Gayà, Enzo Pérez, Dani Parejo, Sofiane Feghouli, Pablo Piatti i Paco Alcácer. Altra dada molt positiva dins d’estos 7 components blanquinegres, és que 2 d’ells son ‘made in’ Paterna. Una demostració del treball realitzat a l’Acadèmia GloVal i la ràpida obtenció de fruits.