+  PRIMER EQUIP  

El VCF encara el seu primer test seriós de la temporada

Per Blanquinegres · 09 Septembre, 2015

El VCF ja treballa amb tots els seus efectius disponibles a la Ciutat Esportiva de Paterna. Els compromisos internacionals han arribat a la seua fi i per a bona noticia de Nuno, tots arribats en perfectes condicions.

I no es pot demanar menys. Nuno necessita de tot el seu vestidor per tal d’afrontar el ‘Tourmalet’ que se li presenta al conjunt de Mestalla en este mes de setembre. Cert és que l’inici de temporada no va ser senzill per als blanquinegres, amb dos jornades de Lliga i la fase prèvia de la Lliga de Campions a doble parit. Ara, durant este mes de setembre, el València CF encara 6 partits oficials, 4 de Lliga i dos corresponents a la fase de grups de la Lliga de Campions.

Un moment de temporada que es torna obligatori de retrobar-se amb l’èxit després del dolent inici de temporada, amb els dos empats a Vallecas i a Mestalla davant el Depor. Així pues, l’equip, d’una vegada per totes, ha demostrar haver arrancat la temporada sumant de 3 en 3 des de ja. El primer punt de partida és el mític estadi de El Molinón a Gijón. Les següents parades seran Mestalla, la primera que servirà per obrir la fase de grups de Champions davant el Zenit i la segona serà la visita del Reial Betis al feu blanquinegre. El dur mes de setembre es completarà amb les visites al sempre complicat Estadi de Cornella (Espanyol) i Gerland a Lió per a la 2a jornada de Lliga de Campions. Esta autèntica marató es tancarà com a local amb el Granada de Salva Ruiz i Robert Ibáñez a l’estadi de Mestalla.

En resum 3 partits a Mestalla i altres 3 lluny de Mestalla. Els de Nuno hauran de demostrar haver preparat la maquinaria en estos 10 dies sense competició oficial amb el regrés esperadíssim d’André Gomes.