Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El VCF dóna un colp damunt la taula per Diawara

Per Blanquinegres · 30 Juny, 2016

Amb el front Nani pràcticament arribat a bon port, el Valencia CF no es quedarà de braços creuats després de tancar el primer moviment de l’estiu i continuarà tractant les arribades de la 16/17 amb un tema que pareixia haver quedat aparcat com era el d‘Amadou Diawara, jugador de 19 anys del Bolonia.
Fonts consultades per este diari afirmen que el conjunt de Mestalla ha donat un colp damunt la taula que obligarà al conjunt italià a sentir l’oferta valenciana i arribar a un acord. Una oferta a la que, tot i la bona salut del apartat econòmic del conjunt rossoblu, no pot arribar de cap de les maneres.
L’oferta guanya el seu pes a l’hora de valorar al jugador amb un contracte de confiança de 5 anys amb un milió d’euros per any signat. Impossible d’assumir per als transalpins.
Tot i que la negociació es trobava parada, el desbloqueig pot arribar facilment amb la participació, fins ara desconeguda, del jugador que podria començar a forçar la maquinaria per tal de vestir la camiseta blanquinegra de cara a la propera temporada. Així també, el jugador aconseguir complir el somni de donar el bot competitiu de jugar a la Lliga i a Mestalla amb només 19 anys.
Per tant amb este nou panorama, el Bolonia podria accedir a l’oferta valencianista que com la resta d’interesats –Nàpols o Roma, coincideixen en no arribar a les condicions marcades de negociació marcades al seu dia pels encara propietaris del futbolista.
Aleshores, els contactes entre València i Bolonia podrien tornar a reprendre’s en les pròximes hores per tal de tancar un acord en el qual els de Mestalla han posat tota la carn a la graella travessant fort pel futbolista i en el que el futbolista respondria a eixa mostra de confiança total començant a forçar la situació per ser nou jugador del València CF a tots els efectes. Cal mencionar, ja per últim, que el jugador ja treballa junt als seus companys a la pretemporada del Bolonia.