ACTUALITAT  

El VCF denúncia a la policia missatges en xarxes socials

Per Alex Alfaro · 26 Maig, 2023

El València continua esperant la resolució del Comité d’Apel·lació per a saber si la graderia Mario Alberto Kempes Curva Nord estarà habilitada el diumenge davant l’Espanyol. Llevat que prospere el recurs del club, Mestalla afrontarà el primer dels cinc partits sense aficionats en eixe sector de l’estadi. Cinc dies després de l’incident amb Vinicius, el València continua rebent missatges d’odi en les seues xarxes socials. De fet, el club ha hagut de denunciar a diversos comptes després de publicar un tuit.

El València, a primera hora del matí, ha pujat una publicació al seu perfil de Twitter. En ella, recordava que l’equip torna a Mestalla per a disputar l’últim partit com a local davant l’Espanyol. “Aquest diumenge tornem a Mestalla. Junts, per la victòria”, resa el tuit del club. A partir d’ací, alguns usuaris han començat a insultar a l’entitat amb missatges d’odi i altres en els quals se li titllava de racista. El València ha actuat per la via ràpida i ha denunciat aquells comentaris en els quals s’ha sentit atacat.

El club porta uns dies molt complicats. Diversos jugadors, com Gabriel Paulista o Mamardashvili s’han vist atacats amb missatges d’odi. De fet, el propi porter va haver de tancar les seues xarxes socials. Encara que la plantilla no va voler excusar-se després de la derrota davant el Mallorca, els jugadors han passat una setmana difícil en la qual el soroll per el ‘cas Vinicius’ ho ha acaparat tot.