ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El VCF deixarà de portar Bwin

Per Josep Prats · 09 Juliol, 2020

La crisi provocada pel COVID-19 està afectant de manera important al món de l’esport, i també en concret, al VCF.

Com va informar l’altre dia Onda Deportiva, Peter Lim va haver d’invertir més diners a la tresoreria del club per a fer front als pagaments diaris dins de l’entitat.

El VCF tindrà un problema, i no serà especialment per la crisi generada, sinó per la prohibició del govern central del patrocini de les cases s’apostes.

Segons ha informat El Confidencial, el govern ja té preparat un text de reforma legal per a prohibir qualsevol tipus de publicitat de cases d’apostes en les samarretes dels equips professionals de futbol i en qualsevol promoció en els estadis. La publicitat de les apostes quedarà reduïda a l’horari entre la una i les cinc de la matinada.

Si esta mesura seguix avant, el conjunt valencianista perdrà el patrocini de Bwin un any després de firmar l’acord, el qual deixa en el club una quantitat de quatre milions d’euros.

Tebas va aconseguir frenar esta prohibició fa unes setmanes, per això els equips han pogut portar els patrocinadors després de l’aturament. Ara, tot està preparat perquè Europa aprove esta mesura i frene totalment els patrocinis de les cases d’apostes a Espanya. Això comportarà problemes per a 19 equips de la Primera Divisió.