+  PRIMER EQUIP  

El VCF davant la seua història

Per Blanquinegres · 07 Febrer, 2015

Els de Nuno, el diumenge, s’enfrontaran al seu passat i futur davant l’Espanyol.

 

Este València CF ‘Doctor Jekyll i Mister Hide’, torna a jugar-se 3 punts lluny de Mestalla, amb el que això suposa. Els nombres dels blanquinegres no tenen res a vore amb els que aconseguix com a local.

Esta jornada, 2a consecutiva com a visitant, davant l’Espanyol, du a la memòria valencianista un punt d’inflexió que va produir-se a l’any 2002 a la màgica muntanya de Montjuic. A la banqueta blanquinegra Rafa Benítez es jugava el seu futur com tècnic del València. Aquell València, es jugava abastar els seus objectius europeus, miraculosament qui sap si per la màgia de l’estadi olímpic, els homes dirigits per Rafa Benítez van sobreposar-se, a eixe partit que estava de cara, a la resta de temporada per, al remat acabar guanyant una Lliga que no s’olorava al cap i casal des de feia més de 30 anys.

En un paral·lelisme amb la història esmentada, el VCF, el proper diumenge a les 19h. es juga reaccionar a la competició lliguera, que ha de fer tornar als de la Capital del Túria cap a la Lliga de Campions. Reaccionar per no fer més gran l’escletxa entre els valencianistes i la resta de competidors. A més a més, els de Nuno tornaran a vores les cares amb els que van fer fora als blanquinegres de la Copa de la ‘il·lusió’ de tots els valencianistes.