+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El VCF continua molt pendent del ‘cas Otamendi’

Per Blanquinegres · 14 Maig, 2015

Com ja vam avançar el passat 2 d’abril, ací a Blanquinegres.com, el VCF té el ple convenciment de frenar l’èxode de l’autentica revelació, sensació de la Lliga, el central argentí, Nicolas Otamendi, traçant un pla en el que retindré el jugador revisant a l’alça el seu actual contracte.

Otamendi, cap de la saga blanquinegra, s’ha guanyat el respecte de companys de vestidor i afició demostrant un punt d’honor competitiu envejable i que ha alçat recel en altres Clubs europeus que vindran este estiu de la mà del seu representant.

Davant esta situació, el VCF ho té clar; Otamendi és intransferible i de cap de les maneres s’acceptaran ofertes. Per tal de tractar este assumpte l’entitat blanquinegra i l’agent del futbolista es reuniran al finalitzar la temporada per tal de presentar postures i arribar al port que el Club desitja oferint una pujada equitativa de sou i clàusula que situaria al ‘23’ valenciansita a primer nivell salarial. Un premi per la seua temporada

Un port que tot fa indicar que serà el de romandre a la Capital del Túria. A no ser que el propi jugador tacara la seua figura personal demanant al Club la seua eixida, Otamendi vestirà la camiseta blanquinegra la pròxima edició de la Lliga, i tant de bo també, la Lliga de Campions. De cas contrari, la resta d’equips que s’interessen per el central argentí han de saber que la postura del propietari és la de demanar la clàusula de rescissió que marca l’actual contracte del futbolista, xifrada en 50 milions d’euros.

Al món del futbol, poques voltes les coses son 2+2=4, per tant si l’escenari canviarà de color l’entitat blanquinegra tindria una llista de noms per tal de suplir a l’internacional argentí, una substitució complicada, ja que el nom d’Otamendi, a hores d’ara, és irreemplaçable i cap altra peça fructificaria com la de l’internacional a esta temporada, una idea que esta molt arrelada dins la secretaria tècnica i que a més a més, pensant en el mal que podria fer a la butxaca blanquinegra obligaria a fer una gran despesa, ara mateix, innecessària.