Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El VCF continua la seua rutina de treball sense novetats

Per Vicent Burguete · 06 Desembre, 2022

El València CF continua en el seu pla de treball durant el paró de la competició domèstica pel Mundial i ahir va tornar als entrenaments després d’un cap de setmana de descans per a la plantilla.  L’equip ha votat a la gespa de paterna per a no perdre el ritme i, així, preparar el pròxim amistós, que es disputarà el divendres dia 9 de desembre contra el Clermont, a les 14 hores i a porta tancada.

En lo que respecta als jugadors, Foulquier treballa amb el grup després de treballar en la recuperació de les seues molesties físiques i ja es va incorporar a la sessió d’ahir en total normalitat. Excepte sorpresa, el de Guadalupe estarà disponible per al segon partit d’aquesta ‘atípica’ bateria d’amistosos.

D’altra banda, José Gayà continúa entrenant esta setmana a les ordres de Genaro Gattuso amb total normalitat i cap problema físic, el que ens fa pensar que, aquesta volta sí, estarà disponible també davant el Clermont francés.

En el que respecta a les baixes per lesió, Diakhaby continúa recuperant-se dels seus problemes d’isquitobials a la seua cama esquerra i s’espera que torne amb l’equip per afrontar el partit del 31 de desembre davant el Vila-real. Jaume Domènech continua recuperant-se de la seua lesió de lligaments.